به گزارش «سراج24»، حسن رادمرد در مورد واگذاری قیمت گذاری سیمان به انجمن سیمان و اثر آن بر روی افزایش قیمتها اظهار داشت: این تفاهم نامه تنها به منظور صادرات سیمان بوده و اثری بر روی قیمت سیمان داخل ندارد و تنها اختیار صادرات در اختیار انجمن قرار داده شده است که به چه کسی اجازه صادرات داده شود.
وی در پاسخ به این سؤال که اگر نرخ سیمان صادارتی افزایش یابد ممکن است بر روی نرخ سیمان داخل نیز تأثر بگذارد، گفت: قیمت داخل افزایش نخواهد یافت زیرا تولید سیمان داخل زیاد است و حتی بیش از حد نیاز نیز برای داخل سیمان داریم بنابراین بر روی قیمتهای داخل تاثیری نخوهد داشت.
به گزارش تسنیم، دو روز گذشته تفاهمنامه انحمن صنفی سیمان و وزارت صنعت در راستای استراتژی تنظیم بازار داخلی سیمان در فصول مختلف و اجرایی شدن اهداف صادراتی سیمان کشور و همچنین به منظور فراهم شدن زمینه و بستر مناسب برای سرمایهگذاری بخش خصوصی، منعقد شد تا بخشی از سیاستگذاری، مدیریت و راهبری تنظیم بازار داخلی، خدمات و تصدیهای صادرات سیمان کشور به انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان به نمایندگی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان سیمان کشور، واگذار شود.
همچنین بر اساس تفاهمنامه جدید با وزارت صنعت، انجمن صنفی سیمان مجاز شد با توجه به هزینههای مترتب ، نسبت به تعیین و ابلاغ قیمت فروش (درب کارخانه) انواع سیمان و کلینکر به صورت ملی و منطقهای بدون وارد شدن شوک شدید به بازار اقدام کند.



